Cateva lucruri importante de retinut

Pentru a evita eventuale neplaceri si din respect pentru clientii dorim sa va informam ca imaginile / videoclipurile, specificatile produselor prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferențe față de produsul oferit spre vânzare și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard de catre producator. Din motive logistice cantitățile de produse aflate in stoc pot fi eronate sau ne-actuale, sau pot avea o greutate mai mare sau mai mica per unitate cu ambalare. Această Ofertă de Preț este valabilă în limita stocului disponibil, nu reprezintă o promisiune PYLON ONLINE SRL și poate fi modificată fără notificări prealabile.

Comanda dvs. este valid receptionata si operata doar dupa ce ati fost contactatii de catre un reprezentat al companiei si va confirmat telefonic sau prin e-mail procesarea comenzii.

Ne poti contacta oricand pentru a discuta detaliile comenzii tale, specificatiile produselor, costurile de transport si starea stocului la numarul de telefon +40 746 487 630 sau la adresa de email: pylonromania@gmail.com

Inaintarea comenzii reprezinta acordul dvs. informat asupra punctelor expuse mai sus fragment din pagina noastra de termeni si conditii.