Garantie

Întrebările frecvente de mai jos reprezintă unele dintre principalele preocupări ale clienților noștri înainte de a achiziționa de la noi.
Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să le trimiteți la office@pylon.ro.

Filtrați după subiect
Toate
  • Toate
  • Intrebari frecvente
  • Livrarea produselor
  • Retur produse

Ai nevoie de ajutor?

Dacă întâmpinați o problemă sau aveți o întrebare care necesită asistență imediată, puteți face clic pe butonul de mai jos pentru a discuta în timp real cu un reprezentant al Serviciului Clienți.

Dacă nu suntem disponibili, trimiteți-ne un e-mail și vă vom răspunde în termen de 20-36 de ore!

Intrebari frecvente

Garanția noastră acoperă defectele de fabricație și de material pentru o perioadă specifică de la data achiziției, așa cum este detaliat în certificatul de garanție al produsului.

Perioada de garanție variază în funcție de categoria de produse și este specificată în certificatul de garanție inclus cu produsul dvs.

Contactați serviciul nostru clienți prin e-mail sau telefon și furnizați detaliile problemei, împreună cu dovada achiziției și numărul de înregistrare al garanției.

În general, costurile de transport pentru trimiterea produsului la centrul nostru de service sunt responsabilitatea clientului, dar returnarea produsului reparat sau înlocuit se face pe cheltuiala noastră.

Dacă produsul dvs. nu poate fi reparat, vom oferi un înlocuitor echivalent sau, dacă acest lucru nu este posibil, un rambursament proporțional cu valoarea de achiziție.

Accesoriile incluse cu produsele noastre sunt acoperite de garanție, dar perioada de garanție este de 30 zile din momentul achizitiei produsului principal.

1/ Garanția nu acoperă deteriorările cauzate de uzură normală, utilizare necorespunzătoare, accidente, modificări neautorizate sau reparații efectuate de terți neautorizați.

Puteți verifica statusul reparației accesând contul dvs. pe site-ul nostru și utilizând funcția de urmărire a serviciului sau contactând direct serviciul nostru pentru clienți.
Pentru a beneficia de serviciul de garanție, este necesar să prezentați dovada achiziției originale și certificatul de garanție al produsului, împreună cu detaliile de înregistrare ale garanției, dacă este cazul.

Livrarea produselor

Oferim mai multe metode de livrare, inclusiv standard, expres și, pentru unele locații, livrare în aceeași zi. Detaliile fiecărei opțiuni sunt disponibile la finalizarea comenzii.
Timpul de livrare variază în funcție de metoda aleasă și de destinația pachetului. Livrarea standard poate dura între 1-3 zile lucrătoare, în timp ce opțiunile expres sau în aceeași zi oferă timpi de livrare mai rapizi.
Odată ce comanda dvs. este expediată, veți primi un email cu un număr de urmărire. Puteți folosi acest număr pe site-ul nostru sau al curierului pentru a urmări stadiul livrării.
Costul livrării variază în funcție de greutatea pachetului, destinație și metoda de livrare selectată. Tarifele exacte sunt calculate și afișate la finalizarea comenzii.
Dacă nu sunteți disponibil la momentul livrării, curierul va lăsa o notificare cu instrucțiuni pentru reprogramarea livrării sau pentru ridicarea pachetului de la un punct de colectare local.
Da putem livra produsele care se încadrează în dimensiunile acceptate.
În cazul în care primiți un pachet care este deteriorat, este esențial să ne alertați fără întârziere pentru a putea interveni corespunzător. Vă rugăm să rețineți importanța păstrării integrale a ambalajului original, deoarece acesta este necesar pentru procesul de inspecție. Aveți la dispoziție un interval de 4 ore de la recepția produsului deteriorat pentru a ne informa despre situație. Trecerea acestui termen limitează posibilitatea noastră de a lua în considerare orice reclamații legate de starea articolului primit.
Da, este posibil să putem modifica adresa de livrare. Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru asistență.
Da, oferim livrare gratuită pentru comenzi care depășesc o anumită valoare. Detaliile ofertei sunt disponibile pe site-ul nostru.

Retur produse

Dacă produsul primit nu este conform cu așteptările dumneavoastră, aveți posibilitatea să îl returnați în termen de 14 zile calendaristice de la primire, cu condiția ca acesta să fie în aceeași condiție în care a fost livrat.
Pentru a iniția un retur, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa specificată pe site, furnizând detalii despre motivul returului și numărul comenzii. Sau din contul dvs de client.
Da, anumite categorii de produse, cum ar fi cele personalizate sau cele care sunt susceptibile de a se deteriora rapid, nu sunt eligibile pentru retur.
Este necesar să includeți factura originală și, dacă este cazul, formularul de retur completat, care poate fi descărcat de pe site-ul nostru.
Costurile de transport pentru retur sunt, de regulă, suportate de către client, cu excepția cazurilor în care produsul este defect sau nu corespunde descrierii de pe site.
Rambursarea va fi procesată în maxim 14 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat, prin aceeași metodă de plată utilizată la achiziție
Da, în cazul disponibilității, puteți opta pentru schimbarea produsului cu un altul, notificându-ne despre această preferință.
Dacă produsul returnat nu este în starea inițială sau îi lipsesc accesorii, ne rezervăm dreptul de a refuza returul sau de a deduce o sumă corespunzătoare din valoarea rambursării.
În cazul în care ați primit un produs defect sau greșit, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a aranja returnarea fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră și pentru a vă oferi un produs de înlocuire sau rambursarea integrală a sumei plătite.
În cazul în care ați primit produsul deteriorat sau cu compnente lipsă și nu ne-ați notificat în maxim 4 ore de la primirea acestuia, ne rezervăm dreptul de a refuza returul.
Nu găsești răspuns la întrbarea ta? Scrie-ne